Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

A Hajdúbagos lemásolta az Angol - Magyart

 

 

Ezzel a címmel jelent meg cikk a megyei labdarúgással foglalkozó hajdubiharifoci.hu oldalon. A szezon utolsó mérkőzését csapatunk két játékosa, Jenei Róbert és Dobos Attila és értékelte a honlapnak. A cikket változtatás nélkül közöljük!



"A hazaiak nem sok esélyt adtak a Józsai csapatnak.

Szertár Sportbolt` Megyei III. o. Férfi Felnőtt bajnokság Északi csop Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség

 

2013.10.20 - Vasárnap 14:30

Hajdúbagos, Hajdúbagos Sportpálya

HAJDÚBAGOSI SE - JÓZSAI SZTSE 6-3 (1-1)

játékvezető: NAGY RÓBERT

Gól: NAGY TAMÁS, VINCZE SÁNDOR (2), FARAGÓ GYULA, GYŐRFI CSABA, JENEI RÓBERT ill. FODOR PÉTER, POSTÁR NORBERT (2)

Kiállítva :Kelemen Attila

 

Jenei Róbert: Nagyon fordulatos utolsó mérkőzésen vagyunk túl. A Józsai csapat korán megszerezte a vezetést, de még az első félidő előtt egyenlíteni tudtunk egy nagyszerű beadást követően. A második játékrészre mindenki kellően felszívta magát, hisz tudtuk, nyernünk kell! A félidőben kapott fejmosás meg is látszott a csapaton, ugyanis már a második játékrész első perceiben sikerült fordítanunk. Ettől kezdve a játékunk is látványosabb volt, mindenki megtalálta a helyét a pályán. A Józsai csapat kétszer is fel tudott zárkózni 1 gólra, de az ötödik bekapott gól után megtört a csapat, és a mérkőzés lefújása előtti percekben egy részünkre megadott tizenegyessel kialakult a 6-3-as végeredmény. Méltó eredmény ez részünkre az őszi szezon záró fordulóján, és bizakodva várjuk a tavaszi mérkőzéseket. Úgy gondolom a nézőközönség egy percig sem unatkozott, sőt kifejezetten élvezték a mérkőzést a sok gólnak köszönhetően. Csaptunk jelenleg a középmezőnyben foglal helyet, de célunk a bajnokság végére az egyik dobogós hely megszerzése! Az őszi-téli pihenőben igyekszünk a fizikális aktivitást igénylő, erősítő jellegű edzéseket előtérbe helyezni, és a kitűzött célunkat megvalósítani!
 

Dobos Attila: Elég sok helyzetet hagytunk ki a mérkőzésen, második félidőbe nagyon magunkra húztuk az ellenfelet amiből 1-2 gólt szereztek. Szerencsére jók voltak a kontra támadásaink amiből mi is tudtunk szerezni 1-2 gólt. Kicsit szétszórtak voltunk egész meccsen, de a kötelező győzelem így is meglett legalább ."

 

 

Asztali nézet