Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Megvan! Csapatunk megszerezte első győzelmét (és pontjait), a Konyár csapata felett aratott 4-1-es győzelem után! Jöjjenek ismét az értékelések!

 

Fura sorozat! A harmadik mérkőzésen, harmadszor szerzi az első gólt Kovács Tamás! Kezdjük most az ő véleményével:
"Egy nagyon jó meccset játszottunk Konyár csapatával. Ha mondhatom azt, végre a szerencse a mi oldalunkra állt, de jobban megnézve mondhatjuk, hogy végre megmutatkozott mindenki tudása és akarata. A csapatmunka nagyon jól működött és mindenki akarta már ezt a győzelmet és reméljük a vezetőség nem felejti el a fogadalmát, amit az első győzelem megszerzése után ígértek."

 

Haladjunk hátulról előre! Jöjjön kapusunk Szilágyi Attila értékelése:
"Hát nem is tudom hol kezdejem, talán annyi a lényeg röviden és tömören, hogy szombat délután láthatta mindenki mire is képes egy CSAPAT, ha szívvel, lélekkel harcolnak a győzelemért és egymásért. Talán az előző meccsen való hibákból tanulva, de a csapat minden tagja 110 %-ot nyújtott. GRATULÁLOK MINDENKINEK!"

 

Péter István ezúttal is a védelemből irányította társait, a következőkben az ő véleményét olvashatják:
"Sziasztok! Ha már mindenki köszönget mindenkinek mindent, hát legyen! Ugyanazoknak és ugyanazokat amit eddig mindenki megköszönt azt én is megtenném! Köszönöm mindenkinek aki tett azért, hogy ez a csapat létrejött, van! Azt még hozzátenném , hogy nem csak most a győztes meccs után, hanem minden meccs előtt és után jár ez a köszönet! Ennyit a kötelező körökről! A meccsről pedig a következőkben taglalnám a véleményemet! Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a csapat tagjainak az eredményhez! Meg kell mondjam a meccs előtt elég ideges voltam! Nagyon frusztrált, hogy nem igazán jött eddig ki a lépés a csapatnak! Valószínűleg ez is okozta, hogy a második félidő közepén elszakadt a cérna és nem méltó módon viselkedtem! Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek a csapattársaimtól, a vezetőktől, de legfőképpen a szurkolóktól akik szem és fültanúi voltak amint lealjasítom magam! Nagyon szégyenlem magam! Még egyszer elnézést! Visszatérve a játékra! Nagyon jó volt a pályán lenni! Úgy érzem, hogy nem volt különösebb gond a játékommal, legalábbis én így érzem! Igazi foci idő volt és most erővel is elég jól bírtam! Amikor pedig valamit hibáztam akkor mindig volt aki kisegítsen! A csapat játékban szerintem a mostani meccsen nyújtottuk a legjobb teljesítményt! Hozzá tartozik a dologhoz hogy szerintem az eddigi ellenfelek közül ez a csapat volt a leggyengébb! Csapatjátékban mindenképp! Egyénileg nagyon ügyesek voltak, de borzasztó önző és öncélú volt a játékuk! Ellenben nálunk pont az ellenkezőjét láttam! És az esztári meccs ellenkezőjét is! Rengeteget dolgozott mindenki! Jól működött csapatként a csapat! Szép passzokat, labdakihozatalokat hajtott végre a középpálya! Végre játszott a szél is! Nem azt mondom, hogy minden támadás a széleken futott, de több, mint az eddigi meccseken. A jó egyéni teljesítmény mellett nagyon kellemes meglepetés volt számomra Balugyánszky Laci és Sarkadi Imi játéka! A csapaton kívül szeretnék nekik külön is gratulálni! Ez az edzői húzás, hogy ők kezdtek, nagyon ült! Grat Józsi bá! Azt azért nem mondom, hogy minden tökéletes, mert közel sem! Most is volt sok kisebb vagy nagyobb hiba, de most mindig volt valaki aki kisegítette a másikat! Technikai és helyezkedésbeli hiba még mindig rengeteg volt, de nagyon jó volt látni hogy mindenki rettentő fegyelmezett volt, de ezt csak is így lehet csinálni! Jó ennek a csapatnak a tagja lenni, mert tényleg kezd a csapat csapatként funkcionálni egymásért küzdeni! Megvolt ez már korábban is csak a fegyelem és sokszor a szerencse hiányzott! Még több siker kívánok magunknak a következő megmérettetésekre is, mert "vagy túléljük ezt a harcot egy csapatként.... vagy odaveszünk egyénenként! Ennyi a történet!" "

 

Először kapott bizonyítási lehetőséget kezdőként Balugyánszky László. Élt is a lehetőséggel! Jöjjön az ő értékelése:
"Én is a gratulációval kezdeném, mint mindenki! És azért, mert valójában meg is érdemli a csapat. Továbbá az edzőnek, aki új felállással küldött ki minket (itt szeretnék köszönetet mondani a lehetőségért). Kovács Róbertnek, aki az edzéseken meghajtott minket. És végül, de nem utolsó sorban Pallás Károlynak, akik lelket öntött belénk és bátorított. És köszönetet mondok mindazoknak, akik kivették a részüket a pálya felújításában és rendbetételében, ezzel lehetőséget biztosítva nekünk. Belme Péter minden erejével és idejével, Németh Vilmos felajánlásaival és tanácsaival, Fehér Imre tanácsaival, de még sok nevet írhatnék ide. Remélem éreztek akkora büszkeséget és örömöt, mint mi. Ez nem csak egy győzelem volt, hanem ez volt az Első győzelmünk. Tudom, hogy nem ez lesz az utolsó, mert erre a teljesítményre bármikor képes a csapat, ha így ahogy most, egymásért harcol, küzd. A Konyár elleni mérkőzés jól indult, már az első öt perceben megszerezhettük volna a vezetést, sajnálom hogy nem sikerült befejeznem, többre is hivatottak voltunk azon a meccsen. Majd volt egy tizenegyes, ami sajnos szintén kimaradt, de utána sem rogyott meg a csapat és sikerült megállás nélkül támadnunk. Szerencsére újra elkövették ugyanazt a hibát a tizenhatoson belül és másodjára már büntettünk, Kovács Tamás jóvoltából. Utána szinte végig uraltuk a játékot, még ha a labda nem is mindig nálunk volt. A védősor tökéletesen megoldotta a feladatát, szinte minden támadást megakasztott. A kapura tartó lövéseket pedig, az ismét brillírozó Szilágyi Attila magabiztosan fogta. A középpálya is remekelt, mind a támadásban, mind a védelemben. A csatársor is jól működött, jól megértette egymást a két támadó. Bízom benne, hogy ha végig úgy hajtunk, ahogy ezen a mérkőzésen, akkor az élmezőnybe végezhetünk. Ahol a képességeink szerint kellene lennünk és aminek semmi akadálya, ha Egy csapatként focizunk."

 

A középpálya közepéről jöjjön most két értékelés, az első Bródi József jóvoltából:
"Először is szeretnék gratulálni az egész csapatnak! Véleményem szerint is mindenki hajtott, nagyon tetszett, hogy visszajöttünk, mikor letámadtak és mint egy csapat védtük a kapunkat! Örülök annak, hogy végre én is részese voltam a támadásoknak és nem csak a védekezésnek. Remélem az akarat hasonló lesz a többi meccsen is, nagyon örülnék annak, hogy megint átérezhetném azt az érzést mikor vezetünk vagy mikor Lakatos Attilának passzoltam a labdát és ő könyörtelenül belőtte azt! Leírhatatlan volt és mikor lefújták a meccset! Extázisban voltam!grin Élveztem a játékot, és szerintem ez fontos, hogy nem görcsösen játszottam. Igazából a csapat is ezt sugallta hogy elszánt, akaratos és hajt azért, hogy jobb legyen az eredmény! Kiszolgáltuk a közönségünket! 20 éve nem nyert Hajdúbagos bajnoki meccset, mi meg pont itthon szakítottuk meg a hosszú szünetet, pont egy nagy rivális ellen! Szerintem ez egy nagy lökést kell hogy adjon mindenkinek, főleg fejben! !Szóval csak így tovább srácok!"

 

A középpálya másik mozgatúrugója Nagy Tamás, következzen az ő véleménye:
"Először is meg úgy gondolom, meg kell köszönnünk mindenkinek, akinek a segítségével újra létrejöhetett Hajdúbagoson a nagypályás labdarúgás. Nélkülük ez a győzelem sem sikerülhetett volna. Na de a csapat is kellett a győzelemhez! Mindenki beletett apait,anyait, küzdöttünk egymásért és ennek meg is lett az eredménye. Úgy gondolom, hogy az ellenfélben is voltak kiváló játékosok, de mi azzal nőttünk föléjük, hogy csapatként tudtunk küzdeni, ki tudtuk javítani egymás hibáit. Mindenki 110%-on pörgött,remélem ez a lendület nem hagy alább a következő meccseken sem, és akkor majd meglátjátok, hogy jönni fognak az eredmények. Hibák azok most is voltak természetesen, de az nem hibázik, aki nem is játszik. Még egyszer meg szeretném én is megköszönni a szakmai stábnak a kiváló munkáját, és remélem hogy folytatjuk a pontok gyűjtögetését szombaton is. Külön öröm számomra, hogy a kihagyott tizenegyes után nem rogytunk össze, hanem mentünk tovább, harcoltunk foggal-körömmel. Úgy gondolom, hogy ez az első győzelem lökést adhat a csapatnak és egy jó sorozat veheti kezdetét. Egy szónak is száz a vége, ez egy tökéletes nap volt a csapat és Hajdúbagos számára,remélem sok ilyet tudunk még okozni. Végezetül szeretném megköszönni a lelkes szurkolók biztatását, olykor nagy erőt adott a csapatnak 1-2 jó szó vagy biztatás. Köszönjük!  Folytatás szombaton, pontért vagy pontokért utazunk!"

 

 

Asztali nézet