Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

A múlt heti győzelem után csapatunk egy nagyobb arányú vereségbe szaladt bele. Talán ennek következményeként a levelek száma is megcsappant.

A múlt heti remek teljesítménye után - nem meglepő módon - ismét a kezdőben találta magát Balugyánszky László. Kezdjük most az ő üzenetével:
"A Konyár elleni meccs után megérezhettük milyen győztesként lejönni a pályáról. A Mezősas elleni vereség éppen ezért még fájóbb volt, mert tudtuk mit veszítettünk és itt nem csak a pontokra gondolok, hanem az egyéni érzésekre is, amik attól voltak akkor nagyszerűek, hogy érezhettük, hogy mi is kivettük részünket a csapat munkájából, valamit hozzáadhattunk, amivel a segítettük egymást, tüzeltük egymást és örömet okoztunk egymásnak, a szurkolóknak és mindenkinek aki részese volt a győzelemnek. A Mezősas elleni mérkőzésen az volt az egészben az abszurd, hogy saját magunkat vertük meg. Hiányzott a lélek, amit mintha fél úton Mezősas fele elhagytunk volna és lélek nélkül bizony hamar elfáradtunk. Szemmel követtük a játékot, bármennyire is bizonyítani akart és hajtott mindenki, valahogy mégsem ment. Én a magam nevében tudom ezt mondani, hiszen nagyobb bizonyítási vágy volt bennem, de mintha fejben nem lettem volna ott. Rendre elszámoltam a labdákat, és rosszul helyezkedtem. Sokat futottam ész nélkül, aminek az lett az eredménye, hogy az első félidő végére sikerült is hasznavehetetlenné tennem magam. Nagy keserűséget éreztem ezután a vereség után, amit szerintem mindenki érzett. Nem akarok többet így lejönni a pályáról, mint ahogy szerintem senki. Az elkövetkezendőkben mindent el fogok követni, ami tőlem telik ennek a segítésére, mert újra érezni akarom azt a boldogságot, azt az örömöt, hogy Mi, mint csapat együtt, győztesen jövünk le a pályáról. Tudom, hogy mindenki így érzi a csapatból, és mindent megtesz majd ennek a bizonyítására, mert együtt nyerünk, együtt halunk! A vereségben is csapat vagyunk, de Mi győzni akarunk!"

 

Sajnos Kovács Tamás jó sorozata is megszakadt. Következzen az ő értékelése:
"Az előző meccshez képest a csapat elég visszafogottan játszott, szerintem sokkal több van ebben a csapatban, mint amit Mezősas ellen megmutattunk. Az eredmény nem tökrözi a két csapat között lévő különbséget, ha három pontot nem is, de egyet minden bizonnyal ott hagytunk. Ezt a vereséget minél hamarabb el kell felejteni és folytatni azt amit Konyár ellen elkezdtünk."

 

 

Asztali nézet