Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Újra meccsnap! Itt a lehetőség javítani a múlt heti vereséget. Következő ellenfelünk Földes második csapata lesz. Hozzánk hasonlóan ők is idén indultak először a Megye III-as bajnokságban. Idén eddig 5 mérkőzésen 3 vereség mellett 2 győzelmet szereztek. Az így összegyűjtött 6 ponttal a bajnokságban jelenleg a 7. helyet foglalják el. Az eddigi 5. forduló során 10 gólt szereztek, és 12 gólt kaptak. Legeredményesebb játékosuk Papp Bertalan 2 szerzett góllal. 
Aktuális ellenfelünk jól kezdte a bajnokságot, az első fordulóban hazai pályán legyőzték Komádi második csapatát, majd a második fordulóban Zsákán szereztek újabb 3 pontot. Utána viszont hullámvölgybe kerültek, a következő 3 fordulóban 3 vereséget szenvedtek Bihartorda, Hajdúszoboszló és Derecske csapatától. Reméljük nem itt kerülnek ki a hullámvölgyből.

Egyéb hírek csapatunk háza tájáról:
Belme Attila felgyógyult betegségéből, így a mai mérkőzésen ismét bevethető a védelem bal oldalán. Aggasztó hír viszont, hogy csatárunk, Faragó Gyula - aki az előző fordulóban egyetlen gólunkat szerezte - sérüléssel bajlódik, játéka erősen kérdéses. Sérüléssel küszködik még kapusunk, Szilágyi Attila is. Ő az előző fordulóban több rúgást is kapott, szerencsére ő biztosan tudja vállalni a játékot. Más sérültről nincs tudomásunk.

A mai mérkőzés 15 órakor kezdődik. A játékvezető Harsányi Csaba lesz, segítői Kiss János és Búzás Zsolt lesznek. A mérkőzésre a belépő változatlanul 200 Ft/fő, 14 év alattiaknak pedig ingyenes!

Jó szurkolást kívánunk mindenkinek! Hajrá Bagos!

 

 

 

 

 

Asztali nézet