Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Újra hétvége, újra bajnoki fordulót rendeznek a Megye III-as bajnokságban. Emlékeztetőül, csapatunk a múlt héten hazai pályán 5-5-ös döntetlent játszott Földes második csapata ellen, és ezzel újabb értékes pontot szereztek fiataljaink.

Ezen a hétvégén idegenbe utazik a társaság. Ellenfelünk Bakonszeg csapata lesz, de a mérkőzést a szomszédos Zsákán rendezik meg.


Nagyobb térképre váltás

Bakonszeg csapata a tavalyi szezonban is a Megye III-as bajnokságban szerepelt és a szezon végén a 8. helyen végzett. Az idény során 7 győzelemet és 8 döntetlent szereztek, emellett 9 vereséget szenvedtek. Az így szerzett 29 pont a már említett 9. hely megszerzéséhez volt elég. 24 mérkőzésen 48 gólt szereztek, ami mérkőzésenként 2-es gólátlagot jelent. Kapott gólok tekintetében már nem ilyen fényes következő ellenfelünk mérlege. A tavalyi bajnokság során 61 gólt kaptak, ami egy mérkőzésre levetítve 2,5-es átlag. 

A 2012/2013-as szezonban Bakonszeg csapata eddig 5 mérkőzésen 1 győzelmet szereztek és mellette 4 vereséget szenvedtek. Négyes holtversenyben Bihartorda, Komádi és Zsáka csapatával a mezőny legkevesebb gólját szerezték. 5 mérkőzésen mindössze 9 gólt szereztek. Ennél is többször kapitulált védelmük, szám szerint 17 alkalommal. 
Ellenfelünk mérkőzései az idei bajnokságban:

  • Komádi SE - II. - Bakonszeg SE 4-1
  • Bakonszeg SE - Zsáka SE 4-2
  • Bihartorda KSE - Bakonszeg SE 2-0
  • Bakonszeg SE - Hajdúszoboszlói SE - II. 2-3
  • Derecskei LSE - II. - Bakonszeg SE 6-2

A csapattal kapcsolatban szerencsére sérülésről nem kell beszámolni. Faragó Gyula és Szilágyi Attila is egészségesen várja a

hétvégi mérkőzést, annyira hogy edzésen egymást váltogatják a kapuban. Ha Gyula így fejlődik a kapuban Attila komoly 

vetélytársat kaphat a személyében. A viccet félretéve mondhatni csend és nyugalom van a csapat körül.

 

A mérkőzés játékvezetője Nagy Róbert lesz, míg segítői Radócz Barna és Nagy Ádám Csaba lesz. A mérkőzés 14 órakor

kezdődik a zsákai sportpályán! Reméljük újabb pontszerzésnek örülhetünk! Hajrá Bagos!

 

 

 

 

 

Asztali nézet