Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Újra hétvége, itt a lehetőség javítani a múlt heti botlást! Csapatunk az előző fordulóban Bakonszeg csapata ellen 3-0-ás vereséget szenvedett.

A mai napon csapatunk Komádi második csapatát fogadja. Ellenfelünk az előző szezonban is a Megye III-as bajnokságban szerepelt. 24 bajnoki mérkőzésen 7 győzelem mellett 2 döntetlent értek el és emelett 15 vereséget szenvedtek. Az így megszerzett 23 pont a 11. hely megszerzésére volt elegendő. 24 mérkőzésen 46 gólt szerztek és 77-et kaptak. A csapat legeredményesebb játékosa Veres Zoltán volt, aki 11 gólt szerzett az idény során. Ő idén is Komádi csapatát erősíti.

Az idei szezonban ellenfelünk vereséggel kezdte a bajnokságot, Földes csapatától szenvedtek vereséget. A következő fordulóban javítottak és legyőzték Bakonszeg csapatát. Ezután újabb vereséget szenvedtek Zsáka csapatától. A vereséget újabb győzelem követte, ezúttal Bihartorda csapata volt az áldozat. A következő 2 fordulóban két nagyarányú vereséget szenvedtek először Hajdúszoboszló majd Derecske csapatától.

Ellenfelünk idei eredményei:

  • Földes KSE - II. - Komádi SE - II. 3-2
  • Komádi SE - II. - Bakonszeg SE 4-1
  • Zsáka SE - Komádi SE - II. 3-1
  • Komádi SE - II. Bihartorda KSE 1-0
  • Hajdúszoboszlói SE - II. - Komádi SE - II. 6-1
  • Komádi SE - II. - Derecskei LSE - II. 3-8

Legeredményesebb játékosuk Bálint Attila és Mátrai Tibor egyaránt 4-4 góllal!

Hírek a csapat háza tájáról: Faragó Gyula a héten nem szerepelhet a múlt heti kiállítása miatt. Rajta kívül hiányozni fog még Sarkadi Imre is a csapatból. További hiányzókról nincs hír.

A mérkőzés 14 órakor kezdődik a hajdúbagosi Sportpályán. A találkozó játékvezetője Gulyás Sándor lesz, segítői pedig Tóth Gábor és Rózsa Krisztián lesznek! Jó szurkolást kívánunk mindenkinek! Hajrá Bagos!

 

 

 

 

 

Asztali nézet