Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

A 8. fordulóban sajnos megint vereséget szenvedtünk a jóval rutinosabb Komádi csapatától. Játékosaink nem kapkodtak az értékelések megírásával. A mennyiségről pedig ne is beszéljünk!

Egyedül Péter István volt hajlandó elküldeni, hogy mit gondol a Komádi elleni meccsről, így érkezzen az ő véleménye:
"Nem is tudom mit írjak! Először is örülök, hogy a kék mezben nyomtuk! Eddig csak akkor játszottunk (viszonylag) jól (elfogadhatóan), amikor a Manchester City mezben léptünk pályára! Engem személy szerint nagyon frusztrál a bordó mez! Nem tudom miért, lehet valami babona, de én jobban szeretek kékben játszani! smile Mindegy! A lényeg az (sajnos), hogy megint nem jött ki a lépés, pedig a meccs elején és a félidőben tapasztalt dolgok nagyon tetszettek! Ahogy mindenki biztatta a másikat és amilyen összetartás van a csapat tagjai között szerintem az példa értékű! Amikor Ricsi felguggolt az asztalra és mindenki az ő fejére tette a kezét, hát az nem volt semmi! Játszottam néhány csapatban és voltam pár öltözőben,de ilyet még nem tapasztaltam! Tehát biztos, hogy nem a csapatösszhanggal van a baj! Pedig szerintem nem mindenki szívbéli jó barát mindenkivel, de ha van is gondja valakinek valakivel, ezt szerintem mindenki el tudja felejteni egy 90 perc erejéig! Ez látszott is a pályán! Szerintem ezen a meccsen volt a legjobb a csapatjáték! A meccs elejétől kezdve kezünkbe vettük az irányítást és rohamoztunk! Ha néha el is jutottak a tizenhatosunkig, akkor vagy kivédekeztük vagy Attila hárított! Jól ment a játék mindenkinek! Az egyetlen baj csak a helyzetkihasználással volt! Annyi helyzetet puskáztunk el amennyivel a hátralévő minden meccsünket (az őszi szezonban) meg tudnánk nyerni! A második félidőben is ott folytattuk ahol abbahagytuk! Már az első percben megszerezhettük volna a vezetést! Nagyon érett a gól és biztos voltam benne, hogy csak idő kérdése hogy megszerezzük a vezetést és megnyerjük a meccset! Nem jött össze és Józsi bá változtatásra szánta el magát, ami mint kiderült (legalábbis szerintem) a vesztünket okozta! Tamás csatárként közel sem nyújtotta, mint amit hátul és Attila sem nagyon vált be a középpálya közepén! Nem játszottak rosszul és nem is kaptunk gólt a hibájukból, de megbomlott a csapat stabilitása! Szerintem egyikük sem tudja a legjobbat nyújtani azokon a posztokon! Szerintem nem 0-0-nál kellene ilyenekkel próbálkozni, főleg nem ha nincs gond a csapatjátékkal (kivéve a gólt)! Persze ez nem kritika, hanem csak vélemény! Sajnos ez a szezon a tanulópénz megfizetésére megy el! Mind a csapatnak, mind a vezetőknek! Biztos vagyok benne, hogy jövőre ezeknek a csapatoknak a nagy részét meg fogjuk verni! Több sikert magunknak! "

MIvel a játékosok nem voltak hajlandóak, így a szezon során először én (Kovács Róbert) is értékelném a látottakat:
"Sajnos csak 35 percet láttam a mérkőzésből, de végre már láttam játszani a fiúkat. Azt kell, hogy mondjam meglepett a csapat. Mezőnyfölényben játszottunk, sorozatba dolgoztunk ki a helyzeteket. A védelem jól zárt, ellenfelünk csak próbálkozásokig jutottak, de azokat sikeresen hárította hol a védelem, hol pedig Szilágyi Attila. Attila kapott hideget-meleget amiért pár labdát átvett, ahelyett, hogy felvette volna. Teljesen érthető volt, amit csinált, hisz ezen a pályán bármi megtörténhet és Ő ezt érezte biztonságosnak. A középpályán voltak rések, de a fiúk gyorsan be is tömték őket. A szezon elején a középpálya hiányosságait emlegettük elég gyakran. A 35 perc alatt én, személy szerint meg voltam elégedve a középpálya teljesítményével. Egy kicsit még mindig bátrabbnak kellene lenni, merni odalépni az ellenfelek elé, fejelni és néha akár egy cselt is meghúzni (ez nem csak a középpályára vonatkozik). A csapat helyzetkihasználásával sajnos nem lehetek ennyire elégedett. Csak míg ott voltam 4 ziccer (nem helyzet) maradt ki! Ezt nem engedhetjük meg magunknak! De semmi gond, van és lesz is időnk gyakorolni! Csak így tovább! "

 

 

 

Asztali nézet