Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

A szezon első vasárnapi mérkőzésén ismét Zsákára látogatunk, hogy immár a zsákaiakkal mérkőzzön meg csapatunk. Az előző fordulóban Komádi második csapata ellen, egy szoros mérkőzésen, 1-0-ás vereséget szenvedtünk!

A holnapi nap folyamán tehát Zsákára látogatunk. Aktuális ellenfelünk a 2011/2012-es bajnokság során is a Megye III-ban vitézkedett. A mérlegük 8 győzelem, 1 döntetlen és 15 vereség. A 24 mérkőzésen összegyűjtött 25 pont a 13 csapatos bajnokságban a 10. hely megszerzésére volt elegendő. A bajnokság során 48 gólt szerzett Zsáka csapata, és mellé 83 gólt kaptak. Legeredményesebb játékosuk Dudoma Kálmán volt a 12 szerzett góljával. 

Az idei szezeonban Zsáka csapata döntetlennel kezdte a bajnokságot Mezősas ellen, majd ezt követően 2 vereséget szenvedtek Földes és Bakonszeg csapatától. Majd jött egy feltámadás, ami azóta is tart. A legutóbbi 4 mérkőzésen a lehetséges 12 pontból 10-et szereztek, legyőzve Komádi, Hajdúszoboszló és a második helyezett Derecske csapatát, valamint döntetlent játszottak Bihartorda csapatával.

Ellenfelünk idei eredményei:

  • Mezősas SE - Zsáka SE 2-2
  • Zsáka SE - Földes KSE - II. 1-2
  • Bakonszeg SE - Zsáka SE 4-2
  • Zsáka SE - Komádi SE - II. 3-1
  • Bihartorda KSE - Zsáka SE 1-1
  • Zsáka SE - Hajdúszoboszlói SE - II. 4-2
  • Derecskei LSE - II. - Zsáka SE 1-2

Ellenfelünk legeredményesebb játékosai Duró Zsolt és Duró Levente egyaránt 4-4 góllal.

Hírek a csapatról: Faragó Gyula eltöltötte egy mérkőzéses letiltását, így ismét bevethető a mérkőzésen. Győrfi Csaba munkahelyi elfoglaltságok miatt sajnos nem tud a csapattal utazni. További hiányzókról szerencsére nincs hír!

 

A mérkőzés játékvezetője ismét Nagy Róbert lesz! Segítői Radócz Barna és Rusznyák Gábor lesznek! Hajrá Bagos!

 

Ha valaki el kívánja kísérni a csapatot, a pályát az alábbi helyen találják meg:

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet