Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Csapatunk a 9. fordulóban Zsákára látogatott. A csapatokat nagyszerű idő és egy rossz talajú pálya fogadta. A csapat összeállításakor máris bajba kerültünk, hisz Péter Istvánra betegség miatt nem számíthattunk. Helyette Dobos Attila került a kezdőbe. Meglepetésre elnökünk, Kovács József is a kezdőbe került. 

A mérkőzés elején megint beragadtunk, sőt lehet mondani, hogy az egész első félidőt átaludtuk. Ennek meglett az eredménye, hisz ellenfelünk 2-0-ra vezetett a félidőben. Ráadásként Dobos Attilát a 28. percben sérülés miatt le kellett cserélni, helyette Belme Benjámin lépett pályára. Ez a változtatás újabb átszervezéssel járt.

A pihenő jót tett csapatunknak, a második félidőben magára talált a társaság és átvette a mérkőzés irányítását. Egy változtatás is volt a szünetben, Szabó Tamás helyett Pallás Károly mutatkozhatott be. Mezőnyfölényt ugyan nem sikerült kialakítani, de legalább már helyzetekig eljutottunk. A 63. percben góllá érett a második félidei jó játék. Egy nagyszerű szabadrúgás után Kovács József szépített. A gól után még jobban hajtott a csapat és a 71. percben Faragó Gyula révén kiegyenlítettünk. Az egyenlítés, ha lehet még lelkesebbé tette a társaságot, de az áhított vezető gólt nem sikerült megszerezni, pedig a lehetőség meg volt rá.

A lefújás előtti pillanatokban pedig jött a fekete leves. Egy támadás után nem sikerült tökéletesen visszazárni, és a zsákai csapat egy megpattanó lövéssel a 93. percben megszerezte a győzelmet. Még az 1 pont is elúszott.

A lefújás után a srácok csalódottan ballagtak az öltözőbe, de arra, hogy 2 gólos hátrányból sikerült felállni, büszkék lehetnek.

 

 

Asztali nézet