Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Újszentmargitai GYSE - Hajdúbagosi SE

 


Folytatódnak a Megye III. osztály Északi csportjának küzdelmei. A 11. fordulóban csapatunk ezúttal Tiszacsegére látogat, ahol Újszentmargita csapatával mérkőzik meg. A mérkőzés 2014. április 5-én szombaton kerül megrendezésre. A kezdés idő: 15:30.

 

Nézzük meg kicsit közelebbről aktuális ellenfelünket!

Talán kezdjük a két csapat előző mérkőzésével. Az őszi szezon második fordulójában csapott össze a két együttes. Akkor a vendég újszentmargitaiak szereztek vezetést a mérkőzés 50. percében. Csapatunk gyorsan, már az 52. percben egalizált Péntek Zsolt találatával, majd a 62. percben Szilágyi Attila büntetőjével a vezetést, és mint később kiderült a győztes találatot is megszereztük. Az akkori mérkőzés jegyzőkönyve: http://hajdubagosise.freewb.hu/201314-2fordulo

Újszentmargita csapata jelenleg a tabella 6. helyét foglalja el, éppen 3 ponttal lemaradva tőlünk. Így egy esetlegees győzelemmel tovább növelhetnénk előnyünket. Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a listavezető Ebes csapatához látogatott, ahol 5-0 arányú vereságet szenvedett. Annak a mérkőzésnek a jegyzőkönyve elérhető az alábbi linken: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=784163

 

 

A szezonbeli teljesítményüket nézve a mérlegük 10 mérkőzésen 4 győzelem, 1 döntetlen és mellette 5 vereség, 13 megszerzett ponttal. Az eddig lejátszott mérkőzésen 20 gólt szereztek és 23 gólt kaptak. Háromszor fordult elő, hogy nem tudták bevenni ellenfelük kapuját. Ebből kétszer a listavezető Ebes elleni összecsapáson nem sikerült gólt elérniük. A szezon során egy mérkőzésen fordult elő, hogy gól miatt nem kellett középkezdést elvégezniük, Hortobágy csapatát verték 4-0 arányban.

 

Most pedig nézzünk szét kicsit saját csapatunk háza táján!

A hétvégi 4-0-ás győzelem nagyszerű kezdés volt a csapat részéről, a mérkőzésről itt olvashatnak: http://hajdubagosise.freewb.hu/201314-10fordulo. A társaság így kicsit nagyobb önbizalommal várhatja a hétvégi mérkőzést. A tét ezúttal is nagy, leszakadás vagy felzárkózás. Egy esetleges győzelemmel csapatunk tovább tapadhat az élmezőnyre, jelenleg is csak 4 pont választ el minket a dobogó második fokától. 

Sajnos nem mindenki áll a csapat rendelkezésére, a sérültek listája tovább bővült. A Hajdúhadház elleni mérkőzés során Belme Benjámin dőlt ki a sorból, sajnos ő jelenleg is kórházban tartózkodik. Mellette sajnos nem tudja vállalni a játékot Nagy Tamás, aki térdműtét után lábadozik. Szintén a sérültek listáját gyarapítja Váradi László. Jobbulást minden lábadozónak! További sérültekről nincs információ. Munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tud a csapattal tartani Kovács Tamás és Péntek Zsolt sem.

 

A mérkőzés játékvezetője Erdélyi Péter lesz, munkáját Butt Tamás és Zsugyó Bence fogja segíteni.

 

 

Végül pedig itt a megszokott térkép azon szurkolóinknak, akik úgy gondolják elkísérnék a csapatot erre a hosszabb túrára:

 

 

 

Hajrá Bagos!

 

 

 

.

 

Asztali nézet