Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

 

De nem Hajdú-Biharban!

 

Január 31., 23:59:59 - az utolsó pillanat, mikor rögzíthetünk egy átigazolást a FIFA rendszerében! Szóval, igyekeznünk kell, ha Európa nyugati feléből szeretnénk erősíteni (a keleti piacok kicsit tovább nyitva tartanak, szóval a Moszkvából elvágyódó Dzsudzsák Balázst még leigazolhatjuk!). 

A viccet félretéve, foglalkozzunk kicsit komolyabban a lehetésges érkezőkkel és távozókkal! A megyei bajnokságban az átigazolási időszak február 21-ig tart.

Az érkezők között említhetjük új edzőnket, Péntek Ferencet, aki igazolással is fog rendelkezni, hogy létszámhiány esetén ki tudja segíteni a csapatot. Valószínűleg hasonló szerepet szán a vezetőség a rutinos Séber Imrének is. A fiatalabb vonalat erősítheti csapatunkban a mindössze 16 éves Basa Béla, aki a mai edzés előtt jelentette ki, hogy szeretne csatlakozni csapatunkhoz! Üdvözöljük mindhármukat!

Sajnos távozóink is lesznek. A legnagyobb veszteség talán középhátvédünk, Péter István távozása lesz. Ő munkahelyi elfoglaltságok miatt a következő fél szezonban biztos nem tud minket segíteni! Eddig szereplését köszönjük neki, és további sok sikert kívánunk! Valószínűleg Málnási Lajos sem szerepel a következő fél évben csapatunkban. Ő már szeptembertől kezdve nem tudott jelen lenni a mérkőzéseken felsőfokú tanulmányai miatt! Neki is hasonló jókat kívánunk!

Egyenlőre ennyit az átigazolásokról! Legközelebb február 21-én vesszük elő újra a témát, amikor is kialakul a végleges keretünk!

Ui.: Azért éjfélig kövessék figyelemmel a honlapot, hátha bejelenthetünk egy új igazolást! 

 

 

 

 

 

Asztali nézet