Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Ebben a menüpontban nem csak a játékosokkal készült beszélgetéseket terveztük megjeleníteni, hanem a csapat szurkolóival készült interjúkat is.

Itt is van az első "külső" interjú, ami nem mással készült, mint Nagy Zoltánnal, a DVSC-TEVA ligaválogatott hátvédjével (aki mellesleg, csapatunk középpályásának Nagy Tamásnak a bátyja)!

Üzenetben kértem meg Zolit, hogy írjon pár sort arról, hogy mit látott a mérkőzésen, hol tudnánk javítani, milyen hibákat látott esetleg. Íme a válasza, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Szia! Sziasztok!
Először is a lényeggel és a legfontosabb dologgal kezdeném, ami óriási boldogsággal töltött el: Ismét van Bagosnak nagypályás focicsapata! 
Mindenkinek akinek csak egy pici kis köze is van hozzá, tett érte, gratulálok és elismerésemet fejezem ki!
A múltkor volt egy kis szabad időm ezért "hazaugrottam" megnézni a meccset. Persze sokat nyom a latba, hogy öcsém is játszik, de ettől függetlenül is kiváncsi voltam a csapatra, a komoly öltözőépületre és a meccset körülvevő milliőre. Nézd el nekem, de nem szeretnék szakmai vagy egyéb okoskodásba, játékos értékelésbe belemenni, mert Nekem ez teljesen nem erről szólt. Én amiért kimentem azt meg is kaptam (mondjuk Gyuszkót és az id. Kovácsot megnéztem volna nagyon szívesen a pályán, mindegy majd legközelebb), a srácok akartak, küzdöttek, sokszor persze a pálya talajával is. Nyerni szeretnének mindig és elkeserednek ha nincs siker. Ezek nekem már biztató jelek és ne feledjük, hogy ez a csapat most állt össze nemrég, most formálódik, épül és ez nem megy egyik hètről a másikra. Nagyon nagy kitartásra, elszántságra, akaraterőre, támogatásra van szükség, szóval mindenkinek aki a csapatban vagy annak közvetlen közelében van. 
Mindenkinek egy felé kell húznia, még vereség esetén is!! 
Nagyon sok erőt, kitartást és még több győztes meccset kivánok mindenkinek!"

A csapat nevében is köszönjük Nagy Zoltán biztató szavait, és további sok sikert kívánunk neki!

 

 

 

 

Asztali nézet