Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Ahogy korábban írtuk, csapatunk 2013. február 3-án, vasárnap 14 órai kezdettel lejátszotta idei első edzőmérkőzését Mikepércs csapata ellen. Pár mondatban összefoglalva lássuk mi is történt a mérkőzésen.

A találkozót -2 fokban, esőben, hóesésben és erős szélben játszották a csaptok. Péntek Ferenc vezetőedző egy új felállásban küldte pályára a csapatot, de hát mikor kísérletezne az ember, ha nem egy edzőmérkőzésen. A fiúkon látszott, hogy idén még csak a teremben volt lehetőségünk gyakorolni, ráadásul ugye ez volt az idei első mérkőzésünk. Pár ember új poszton próbálhatta ki magát, ebből adódóan természetesen akadtak helyezkedési hibák.

A csapat újoncot is avatott, Basa Béla személyében, aki második féidőben állt be a csaptba és bátor játékával sokak elismerését kivívta. A védelemben Jenei Róbert szereplet próbajátékosként, ő korábban a Szentpéterszeg csapatát erősítette. Nagy valószínűséggel ő lesz az, aki pótolni tudja majd a távozó Péter Istvánt.

Csapatunk végül 4-0-ás vereséget szenvedett, de számunkra most nem az eredmény, hanem maga a játéklehetőség volt fontos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet