Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Hosszú idő után újabb interjú következik. Mostani alanyunk a Hajdúbagosi SE legújabb és egyben legfiatalabb igazolása, Rácz Péter.

 


Üdvözlünk a csapatnál, kérlek mutatkozz be pár szóban!

1998.10.22-én születtem Debrecenben, 16 éves vagyok. Az általános iskola elvégzése után jelenleg a debreceni Mechwart András Szakközépiskolában tanulok informatika szakon.

 


Hol ismerkedtél meg a játék alapjaival?

Kezdetben, mint mindenki, én is a barátaimmal fociztam, majd 2011-től lehetőségem nyílt arra hogy a Mikepércsi FK színeiben a megyei serdülő, majd később ifjúsági bajnokságban szerepeljek Gombos Imre irányítása alatt. Innen kerültem haza.

 

Van-e esetleg kedvenc posztod?

Legszívesebben a középpálya közepén szeretek focizni, de nem rettenek meg attól sem, ha a középpálya valamelyik szélén kell segíteni a csapatomat.

 

Miért döntöttél úgy hogy a Hajdúbagosi Sportegyesülethez igazolsz?

Nincs is annál jobb érzés, mint hogy a szülőfalum csapatát erősíthetem. Mielőtt 16 éves lettem már jártunk ki a csapat edzésére, így megismerhettem a csapat tagjait is, így úgy gondolom egy jó társaságba tudok beilleszkedni. Ez is segített a döntésemben.


Mik a céljaid a tavaszi szezonra?

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem rögtön bajnoki mérkőzésen kell bemutatkoznom. A téli műfüves bajnokság nagyszerű lehetőség számomra, hogy össze tudjak szokni a csapattal. Eddig minden mérkőzésen részt tudtam venni, és mindegyiken megkaptam a lehetőséget a bizonyításra. Remélem minél többet tudok majd játszani.

 

 

.

 

Asztali nézet