Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

A Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség idén is megszervezte a Nagypályások kispályás tornáját. Ebben az évben már 8 csoportban, 2 helyszínen zajlottak a küzdelmek. Csapatunk a nyíradonyi sportcsarnokban próbálta kiharcolni a továbbjutást. Meglepetésként ért bennünket, hogy a versenykiírással ellentétben kézilabdakapura játszottuk a mérkőzéseket, valamint a játékidő is 1x25 perc volt. Röviden tekintsük át hogyan szerepeltek a fiúk.

 

1. mérkőzés Nyíradony A - Hajdúbagos 3 - 1

Az álmos kezdést nem lehet a korai időpontra fogni, hiszen délután fél háromkor került ránk a sor. Rögtön a házigazda Nyíradony, erősebbik csapatával kellett megmérkőzni. Látszott a csapaton, hogy nem ekkora teremhez vannak szokva, hamar el is fogyott a levegő. Újonnan debütáló edzőnk, Péntek Ferenc (vele hamarosan interjút készítünk) cserékkel próbálta felrázni a társaságot. A nyíradonyiak 3 gólos előnyre tettek szert a mérkőzés utolsó 5 percére, amikor is Faragó Gyula találatával sikerült szépíteni. A maradék időben már nem tudtuk szorosabbá tenni az állást. 

 

2. mérkőzés Hajdúbagos - Hajdúhadház B 0 - 4

A megye II. osztályban játszó Hajdúhadház rutinosabb csapata ellen kellett felvenni a harcot. A folyamatos cserélgetés helyett edzőnk megpróbált 3, közel azonos erősségű sort összerakni, és meghatározott időnként cserélni a társaságot. Sajnos ez a megoldás sem vált be. Az idősebb rutinosabb játékosokkal felálló hajdúhadházi csapat magabiztos győzelmet aratott, számunkra pedig matematikailag is eldőlt, hogy már nem juthatunk tovább a csoportból.

 

3. mérkőzés Hajdúbagos - Derecske B 1 - 5

Az utolsó mérkőzésen már nem volt vesztenivalónk, a derecskeiekkel vívott csatának talán csak a csoport dobogós helye volt a tét. A mérkőzés egy kiállítással kezdődött, mikor is egy derecskei játékos durván rálökte a labdát fedező Kovács Tamást, a kifutó Szilágyi Attilára. Az ütközés miatt Attila kisebb ápolásra szorult. A 2 perces emberelőnyt sikerült kihasználni, Nagy Tamás góljával megszereztük a vezetést. Aztán egy jogtalan szöglet, majd egy elbambult középkezdés után máris hátrányba kerültünk, és itt meg is pecsételődött a sorsunk. A derecskei csapat szerzett még 3 gólt, csapatunk pedig a csoport negyedik helyén zárta a tornát.

A csapat viszont nem áll meg, folytatja a felkészülést, hamarosan sor kerül az első edzőmérkőzésünkre is, melyről természeteses tájékoztatjuk Önöket!

 

 

 

Asztali nézet