Hajdúbagosi Sportegyesület
Hajrá Hajdúbagos!

MENÜ

Amíg a fiúk a köröket rójják és lázasan készülődnek a tavaszi szezonra, addig nem sok új hírrel szolgálhatunk szurkolóinknak. Ezt az űrt kitöltve dolgoztunk egy kicsit a honlapon!

Örömmel értesítjük Kedves Olvasóinkat, hogy megújult a Hajdúbagosi Sportegyesület honlapja! A változások nem annyira látványosak, inkább az átláthatóságot segítik. Hogy mi újult meg? Itt egy rövid lista:

  • Megújult a Hírek és az Interjúk menüpont! Ha egy régebbi hírt, interjút akarnak elolvasni nem kell percekig görgetni, csak ki kell választani az olvasni kívánt hírt vagy interjút a listából!
  • A figyelmesebbek észrevehetik, hogy a menüsorból eltűnt a Galéria és a Videók menüpont. Nyugodjanak meg, a tartalom nem tűnt el! A Galériába a szűkös tárhely miatt kevés kép feltöltésére adódott lehetőség. De ennek vége, az egyesület galériája átkerült az ingyenes és korlátlan tárhelyet biztosító Fotoalbum.hu oldalra. A mai napon közel félezer kép került feltöltésre új galériánkba! Hogy hogyan találják meg ezeket a képeket? Olvassanak tovább!
  • Megújult a Hasznos Linkek menüpont is. Egy kis barkácsolással sikerült átláthatóvá tenni. Ebből a menüből elérik az előbb említett Galériát, valamint az egyesület hivatalos Facebook oldalát, valamint YouTube csatornáját, és a nemrég létrehozott Twitter csatornáját is! A további linekek segítségével nyomon követhetik a helyi, megyei, országos és világfutball eseményeit is!
  • A menüsorból nem csak elvettünk, hanem hozzá is adtunk. Új menüpontként megjelent az Alapszabály, ahova hamarosan felkerül a Hajdúbagosi Sportegyesület Alapszabálya. A másik új menüpont a Történelem, ahol szintén a közeljövőben szeretnénk bemutatni a hajdúbagosi labdarúgás múltját.

Kellemes időtöltést!

 

 

 

 

 

Asztali nézet